Σoκ στη Βιρτζίνια: Σκόπιμα πυροβόλησε ο 6χρονος την 25χρονη δασκάλα

January 6, 2023

Σoκ στη Βιρτζίνια: Σκόπιμα πυροβόλησε ο 6χρονος την 25χρονη δασκάλα



Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ

 



Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ένα παιδί 6 ετών πυροβόλησε τη δασκάλα του στο σχολείο, σκόπιμα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και δηλώσεις αξιωματούχων της αστυνομίας και του σχολείου, το 6χρονο αγόρι πυροβόλησε τη δασκάλα στο σχολείο αφού τσακώθηκε μαζί της.

Η δασκάλα είναι η Abby Zwerner, σύμφωνα με ΜΜΕ

Δεν τραυματίστηκαν άλλα άτομα -μαθητές ή δάσκαλοι- στο περιστατικό, είπε η αστυνομία. Η δασκάλα πρώτης δημοτικού, που είναι 25 ετών, υπέστη σοβαρά τραύματα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί και η κατάστασή της φέρεται να έχει πλέον βελτιωθεί, αλλά παραμένει σοβαρή. Σύμφωνα με την DailyMail, η 25χρονη φώναξε στους υπόλοιπους μαθητές να τρέξουν για να σωθούν, όταν ο 6χρονος την πυροβόλησε στο στήθος.

Η αστυνομία είπε ότι δεν επρόκειτο για περιστατικό στο οποίο κάποιος πυροβολεί κόσμο στο σχολείο, αλλά πρόσθεσε ότι δεν ήταν ατύχημα. Το παιδί είχε φέρει ένα πιστόλι μαζί του στην αίθουσα του σχολείου -δεν είναι γνωστό για την ώρα το πού το βρήκε. Επί του παρόντος, δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίον τσακώθηκε ο 6χρονος με τη δασκάλα.

«Η καρδιά μου σταμάτησε» λέει μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο

Η Joselin Glover, της οποίας ο γιος πηγαίνει στην τέταρτη δημοτικού, είπε στην εφημερίδα The Virginian-Pilot ότι έλαβε ένα μήνυμα από το σχολείο που έλεγε ότι ένα άτομο πυροβολήθηκε και ένα άλλο βρισκόταν υπό κράτηση.

«Η καρδιά μου σταμάτησε», είπε. «Ήμουν φρικαρισμένη, πολύ νευρική. Απλώς αναρωτιόμουν αν αυτό το άτομο ήταν ο γιος μου».

Ο Κάρλος, ο 9χρονος γιος της, βρισκόταν σε διάλειμμα. Αλλά είπε ότι αυτός και οι συμμαθητές του βρέθηκαν σύντομα στο πίσω μέρος μιας τάξης.

«Το μεγαλύτερο μέρος της τάξης έκλαιγε», είπε ο Κάρλος στην εφημερίδα.

Οι ειδικοί είπαν ότι ένας πυροβολισμός σε σχολείο με εμπλοκή ενός 6χρονου είναι εξαιρετικά σπάνιος, αν και δεν είναι πρωτόγνωρος, ενώ ο νόμος της Βιρτζίνια περιορίζει τους τρόπους με τους οποίους ένα παιδί αυτής της ηλικίας μπορεί να τιμωρηθεί για ένα τέτοιο έγκλημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: