«Είναι η πρώτη φορά που το λέω…»: Η Φωτεινή Δάρρα σπάει την σιωπή της για τον θάνατο που την «τσάκισε»

January 7, 2023

«Είναι η πρώτη φορά που το λέω…»: Η Φωτεινή Δάρρα σπάει την σιωπή της για τον θάνατο που την «τσάκισε»


Διαφ.

Για την απώλεια της μητέρας της λίγο πριν την έναρξη του «Just the 2 of us» μίλησε η Φωτεινή Δάρρα στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη.



Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ηθοποιός Φωτεινή Δάρρα μαζί µε τον Πάνο Τριανταφύλλου ήταν ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στον τελικό του «Just the 2 of us».

Πώς αισθάνεστε που φτάσατε στον τελικό του «Just the 2 of us» µε τον Πάνο Τριανταφύλλου, αλλά τελικά δεν… το σηκώσατε;

Αισθάνομαι ότι ο Πάνος είναι νικητής. Κατ’ αρχάς, νίκησε πολύ µμεγάλες δυσκολίες στη ζωή του, είναι µμαχητής, Παραολυµπιονίκης, ένα υπέροχο παιδί και πριν απ’ όλα µια καθαρή, όμορφη φωνή. Ενας άνθρωπος που αξίζει χίλια µμπράβο για τον τρόπο που αντιµετώπισε όλον αυτόν τον καιρό τα τραγούδια µε τις µμοναδικές ερμηνείες του, αλλά και τη δηµοσιότητα, που δεν αλλοίωσε καθόλου τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Ευχαριστούμε τον κόσμο για όλη την αγάπη που µας έδωσε από την αρχή αυτής της διαδροµής µέχρι σήμερα.

«Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ»: Βόμβα για το Survivor All Star – Ο μοναδικός παίκτης που παίρνει 8.000 ευρώ

Λίγο πριν από την έναρξη του µουσικού talent show έχασες τη µητέρα σου. Τι ακριβώς συνέβη;

Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Η µητέρα µου τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωµένη στο σπίτι. Ο κόσµος της ήταν τρία δωµάτια και εµείς, η οικογένειά της. Ο Πάνος µε βοήθησε µε τη δύναµη της ψυχής του να νιώσω ότι υπάρχει συνέχεια µετά τον θάνατο της µητέρας µου. Το ίδιο ένιωσα και µε την οικογένειά µου, το παιδί µου και τον άνδρα µου, αλλά και τα αδέλφια µου και τον πατέρα µου. Ολα µπορούν να ξεπεραστούν. Αυτό µε έµαθε η φιλία µου µε τον Πάνο.

Ξεπερνιέται µια τέτοια απώλεια;

Ξεπερνάς τον µεγάλο πόνο. Την αίσθηση ότι δεν µπορείς να κάνεις βήµα και ότι όλα ξαφνικά χάνονται. Μαθαίνεις να ζεις µε την απώλεια και να κρατάς αυτό που αγαπάς φυλαγµένο µέσα στην ψυχή σου για πάντα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: