«Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ»: Βόμβα για το Survivor All Star – Ο μοναδικός παίκτης που παίρνει 8.000 ευρώ

January 7, 2023

«Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ»: Βόμβα για το Survivor All Star – Ο μοναδικός παίκτης που παίρνει 8.000 ευρώ


Διαφ.

Μερικές ώρες πριν από την πρεμιέρα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, μια αποκάλυψη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και τα όσα είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τους μισθούς των παικτών.Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο κάθε παίκτες που θα συμμετέχει στο φετινό Survivor θα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μέχρι πρότινος το ποσό αυτό υποτίθεται πως θα ίσχυε για όλους τους παίκτες. Μάλιστα, κάτι τέτοιο φάνηκε να είναι ανασταλτικός παράγοντας για κάποιους παίκτες, οι οποίοι στα Survivor που είχαν συμμετάσχει αμείβονταν με περισσότερα από αυτά τα χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Open, το ποσό αυτό δεν είναι ταβάνι στο All Star. «Τα 5.000 ευρώ είναι επίσημα το ταβάνι, αλλά δεν παίρνουν όλοι αυτό το ποσό. Αυτό το έχουν πει και στους παίκτες και το γνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι που η αμοιβή τους θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Γύρω στις 8.000 ευρώ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, το ποσό των 8.000 ευρώ θα το παίρνει κάποιος άντρας. Το έξτρα ποσό δεν αποκλείεται να έχει τη μορφή πριμ. Οι συμφωνίες αυτές φέρεται να έγιναν στις αρχές της εβδομάδας με τον ίδιο τον Ατζούν κατά το ταξίδι του στην Ελλάδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: