Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 19χρονου Γρηγόρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Δώρισαν τα όργανά του για να σώσουν ζωές

January 7, 2023

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 19χρονου Γρηγόρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Δώρισαν τα όργανά του για να σώσουν ζωές


Διαφ.

Μεγαλείο ψυχής παρουσίασαν οι γονείς του 19χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο στο Αγρίνιο, δωρίζοντας τα όργανά του.Η διαδικασία από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 07/01 είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο της Άρτας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τρεις ιατρικές ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα βρίσκονται στο νοσοκομείο για να λάβουν και να προχωρήσουν στη μεταμόσχευση της καρδιάς, των νεφρών και του ήπατος.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που έγινε στο Αγρίνιο στις 27 Δεκεμβρίου, όταν οδηγούσε το αυτοκίνητο που έγινε «σμπαράλια» προσκρούοντας σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β’.

γονείς

Νοσηλευόμενος από τότε, αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ακολούθως στη ΜΕΘ Άρτας, ο νεαρός υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.

Εδώ και μέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν γνωστό ότι χαρακτηριζόταν εξαιρετικά κρίσιμη, αφού το νεαρό αγόρι ήταν εγκεφαλικά νεκρό και τα δυσάρεστα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Δίχως να γίνει το θαύμα, για το οποίο όλοι προσεύχονταν, ο 19χρονος έφυγε τελικά από τη ζωή.

Μέσα σε αυτές τις στιγμές οδύνης, οι γονείς του βρήκαν το θάρρος και το κουράγιο να χαρίσουν ζωή. Έτσι, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του αδικοχαμένου παιδιού τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: