Παίρνει…εκδίκηση από ψηλά η Κάρολαϊν: Αυτό είπαν στον Μπάμπη και την σκότωσε, η αποκάλυψη 1,5 χρόνο μετά

January 8, 2023

Παίρνει…εκδίκηση από ψηλά η Κάρολαϊν: Αυτό είπαν στον Μπάμπη και την σκότωσε, η αποκάλυψη 1,5 χρόνο μετά


Διαφ.

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του πατέρα της Καρολάιν και της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου, μετά τις αποκαλύψεις του Ντέιβιντ Κράουτς για τη μεταφορά ναρκωτικών από τον πιλότο με ελικόπτερο.



Ο Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή η συμμορία ναρκωτικών με την οποία έμπλεξε, τον απείλησε πως «αν δεν ξεφορτωθεί την Καρολάιν» θα σκοτώσουν τον ίδιο, τη γυναίκα του και το κοριτσάκι τους.

Από την πλευρά της η οικογένεια του καταδικασμένου γυναικοκτόνου δηλώνει άγνοια τόσο για όσα λέει ο κ. Κράουτς, όσο και για το γράμμα το οποίο, όπως υποστηρίζει, φέρεται να του έστειλε ο Αναγνωστόπουλος και στο οποίο του εξηγεί τον πραγματικό λόγο που σκότωσε την κόρη του.

Εκτός των άλλων, ο κ. Κράουτς δήλωσε θυμωμένος με παππούδες της Λυδίας, τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που θέλουν να φέρουν πίσω την Λυδία στην Ελλάδα και να πάρουν την επιμέλεια, τη στιγμή που η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες.

«Η εγγονή μου ζει με την αδελφή της Καρολάιν σε ένα μεγάλο σπίτι στις Φιλιππίνες με τα τρία παιδιά της και περνάει υπέροχα. Είναι πολύ καλά, είναι χαρούμενη και διασκεδάζει πολύ» είπε. «Είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες να παίζει με τα άλλα παιδιά, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και το σχολείο», πρόσθεσε.

«Οι άλλοι παππούδες του παιδιού πρέπει να είναι πολύ ανόητοι για να θέλουν την πάρουν πίσω στην Ελλάδα, ενώ περνάει τόσο καλά στις Φιλιππίνες. Είναι λάθος να θέλουν να έχουν σχέσεις με το παιδί οι γονείς του δολοφόνου της μητέρας του», συμπλήρωσε.

«Ας λέει εκείνος ό,τι να ‘ναι»

Χαμηλούς τόνους θέλει να κρατήσει η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σχετικά με όσα αναφέρει ο πατέρας της Καρολάιν. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε με άνθρωπο πολύ κοντά στην οικογένεια και κατέγραψε την αντίδρασή τους για τη συνέντευξη του κ. Κράουτς.

Φρικτός θάνατος: Υπάλληλος καθαριότητας βγήκε για το μεροκάματο και σκοτώθηκε, καρφώθηκε αμάξι από πίσω

«Υπήρξε αναστάτωση γιατί δεν ξέρουν πώς αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τόσο το Εφετείο του Μπάμπη όσο και τη δίκη για την επιμέλεια της Λυδίας. Δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση αν γνωρίζουν για την επιστολή, αν η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου γνωρίζει για το κύκλωμα ναρκωτικών όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και “ας λέει εκείνος ό,τι να,ναι”. Αυτή ήταν η χαρακτηριστική φράση που μου έλεγαν. Ετοιμάζονται για ρήξη στο δικαστήριο οι δυο πλευρές.

Είναι απογοητευμένοι από τη μόνιμη εγκατάσταση της Λυδίας στις Φιλιππίνες, γιατί στην ουσία, αυτό που λένε, είναι πως άφησαν τις δουλειές τους και πήγαν μόνιμα στην Αλόννησο για να ζήσουν μαζί με τη Λυδία και να γνωρίσουν αυτό το παιδί, και τώρα δεν ξέρουν καν πού βρίσκεται. Δεν έχουν δει τη Λυδία για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό που λένε, είναι πως δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες στη Μανίλα για να μεγαλώσει η Λυδία» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Λένε ότι είναι ψέμα αυτό που έχει ακουστεί από την πλευρά της Καρολάιν, ότι οι παιδοψυχολόγοι συνέστησαν την απομάκρυνση της Λυδίας από το περιβάλλον του πατέρα». Τέλος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου: «Το αίτημά τους είναι ένα, ξεκάθαρο και ρητό. Να γυρίσει η Λυδία στην Ελλάδα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: