Δύσκολο βράδυ για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, 5 χρόνια μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σκοτώθηκε σύζυγος και γιος

January 8, 2023

Δύσκολο βράδυ για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, 5 χρόνια μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σκοτώθηκε σύζυγος και γιος


Διαφ.

Μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που βίωσε την απόλυτη τραγωδία, χάνοντας γυναίκα και παιδί σε φρικτό τροχαίο.



Ο ίδιος την Πέμπτη ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση μαζί με τη φωτογραφία του γιου και της γυναίκας του που έχασε στο τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

«Στις προσευχές μου κάθε βράδυ …Απόψε όμως ποιο πολύ».

Η ανάρτηση του:

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη». Αυτή ήταν η φράση που είπε το 2019 ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατά την έξοδο μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του Εμμανουέλα Βογιατζή από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους.

Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η Porche με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: