Ρεγγίνα Μακέδου: «Χθες αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες, ναι δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος…»

January 8, 2023

Ρεγγίνα Μακέδου: «Χθες αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες, ναι δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος…»


Διαφ.

Μία νέα συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου.Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε τον δικό της αγώνα ενάντια στη λευχαιμία και οι αναρτήσεις της «πλημμυρίζουν» τα social media με αισιόδοξα μηνύματα, τόσο κατά τη διάρκεια που υγεία της ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, όσο και τώρα που έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η γυμνάστρια και χορεύτρια, επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί αρκετά συχνά για να επικοινωνεί τα νέα της υγείας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία της και στη λεζάντα της ανάρτησης περιέγραψε τα συναισθήματά της, για την πρώτη αγκαλιά που πήρε ύστερα από 7 μήνες αυστηρής προσοχής.

Πιο αναλυτικά, έγραψε:

«Στα μάτια… Εκεί αν ξέρεις θα δεις την κούραση, την χαρά της προόδου, την ευγνωμοσύνη για το σήμερα, την θλίψη και τα γιατί, την αγάπη, την Δύναμη!!! Χτες ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες… δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά …οι λόγοι δεν εξηγούνται εδώ δεν υπάρχει λόγος… σημασία έχει η αγκαλιά… Ναι… προσέχω τόσο πολύ που για όλο αυτό το καιρό δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος ίσως μια χειραψία…

Μην υποτιμάς την αξία της ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: