«Ξεσπιτώνονται» οι Μπέκαμ: Αφήνουν το εξοχικό τους λόγω «ηχορύπανσης» (vid)

January 7, 2023
Δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα πουλήσει το εξοχικό τους, το οποίο αγόρασε για 6 εκατομμύρια λίρες, ή θα την νοικιάσει.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η γυναίκα του πρόκειται να εγκαταλείψουν το σπίτι των ονείρων τους στο Κότσγουολντς. Ο λόγος είναι ο θόρυβος εξαιτίας της κυκλοφορίας στο κοντινό στέκι, ονόματι Soho Farmhouse, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.


Διαφ.

Το ζευγάρι, που αποσύρεται στον ανακαινισμένο αχυρώνα τα Σαββατοκύριακα από την έπαυλή του στο Δυτικό Λονδίνο αξίας 25 εκατομμυρίων λιρών, αναζητά πλέον άλλο ακίνητο ή γη κοντά στο γραφικό χωριό Great Tew, μετά την επέκταση του ιδιωτικού προαναφερθέντος κλαμπ.

Οι επισκέπτες του συγκεκριμένου χώρου εκδηλώσεων, τον οποίο έχουν χρησιμοποιήσει για πάρτι ονόματα όπως η Μέγκαν Μαρκλ, ο Τομ Κρουζ και ο Τζέιμς Κόρντεν, πρέπει να περάσουν από το ακίνητο των Μπέκαμ για να φτάσουν εκεί. Κάτι που προφανώς είναι άκρως ενοχλητικό για την ηρεμία του ζευγαριού.

Το Soho Farmhouse ήταν ήδη ανοιχτό όταν οι Beckhams αγόρασαν το «καταφύγιό» τους το 2017. Ωστόσο ο αριθμός των αυτοκινήτων που πηγαινοέρχονται σε αυτό υποστηρίζεται ότι έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στη Mail on Sunday: «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια λατρεύουν τον αχυρώνα τους και αγαπούν απόλυτα το Great Tew, αλλά η κίνηση και ο θόρυβος έχει καταστήσει πολύ δύσκολη τη διαμονή τους εκεί πλέον. Τους αρέσει να πηγαίνουν στο Κότσγουολντς και επίσης απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στο Soho Farmhouse, αλλά πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να βρουν ένα άλλο ακίνητο για να περνούν τα Σαββατοκύριακά τους, όχι πολύ μακριά. Είναι τόσο κρίμα. Τόση αγάπη έχει μπει σε αυτό το σπίτι και το έχουν κάνει ακριβώς όπως το ήθελαν. Είναι το καταφύγιό τους».

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα πουλήσει την αγροικία του, την οποία αγόρασε για 6 εκατομμύρια λίρες, ή θα την νοικιάσει. Μετά τις βελτιώσεις που έκαναν, το ακίνητο διαθέτει σάουνα, πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, και safari tent αξίας 50.000

Διαβάστε επίσης: