Τραγικό: «Ο πατέρας του είχε σκοτώσει πεζό με το αμάξι», θρήνος για την 45χρονη υπάλληλο του δήμου που σκοτώθηκε

January 8, 2023

Τραγικό: «Ο πατέρας του είχε σκοτώσει πεζό με το αμάξι», θρήνος για την 45χρονη υπάλληλο του δήμου που σκοτώθηκε


Διαφ.

«Φως» στα αιτία του δυστυχήματος με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας που τραυματίστηκε και πέθανε ακαριαία, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο με το οποίο εργαζόταν, αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Το 45χρονο θύμα του δυστυχήματος η οποία είναι Ρομά, εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ώρα του τροχαίου βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμης συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η τραγική λεπτομέρεια από το παρελθόν

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν μια τραγική λεπτομέρεια από το παρελθόν. Πριν 20 χρόνια, ο πατέρας του 36χρονου οδηγού που διαμέλισε την υπάλληλο καθαριότητας, είχε σκοτώσει πεζό με το αυτοκίνητό του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: