«Έγινα χαζομπαμπάς στα 63, ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»: Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

January 8, 2023

«Έγινα χαζομπαμπάς στα 63, ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»: Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης


Διαφ.

Συγκίνηση προκαλεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού του στη ζωή του αλλά και για τη σύζυγό του.Τον Ιούλιο του 2021 ο ηθοποιός έγινε πατέρας και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Περιγράφει τον εαυτό του ως χαζομπαμπά και η γέννηση του παιδιού του έχει δώσει κουράγιο σε εκείνον και τη σύζυγό του.

«Νομίζω ότι το παιδί είναι το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε όσα σχόλια έγιναν σχετικά με το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 63. Όπως είπε ο ίδιος, σημασία έχει τι νιώθει εκείνος και η οικογένειά του.
 

«Δεν είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου, αλλά δεν θέλω να χωρίσω για χάρη του παιδιού. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκάλυψε ότι εντόπισε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν τον έπιασαν έντονοι πόνοι: «Είπα ‘πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου. Οι συγγενείς μου ήταν πάντα δίπλα μου, αλλά διακριτικοί», ανέφερε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: