Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με τον πιο τρυφερό τρόπο

January 9, 2023

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με τον πιο τρυφερό τρόπο


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτεινή φωτογραφία όπου ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε προϊόντα για τα ζωάκια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: