Εκείνη 37, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη – Μαθεύτηκε πόσα χρόνια τον περνάει

January 9, 2023

Εκείνη 37, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη – Μαθεύτηκε πόσα χρόνια τον περνάει


Διαφ.

H Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα μοιράζονταν την ίδια στέγη.Παρά το γεγονός ότι ήταν απόλυτα ταιριαστοί μεταξύ τους, είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια ήταν μερικά χρόνια μεγαλύτερη από τον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είναι 37 ετών ενώ ο Φίλιππος Τσαγκρίδης 32 ετών. Άρα η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι μόλις πέντε χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η διαφορά ηλικίας και ο λόγος που οδήγησε στον  χωρισμό

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», είχε αναφερθεί στον σύντροφο της και την διαφορά ηλικίας που έχουν, αποκαλύπτοντας ότι τους χωρίζουν 4 χρόνια και 11 μήνες.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ήρεμη χωρίς υπερβολές. Έχω μία πολύ όμορφη σχέση. Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα φανταστικό παιδί με πολύ καλή ψυχή και πολύ διαφορετικός. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να χαρεί και με το πιο απλό πράγμα και αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω κι εγώ. Οπότε η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως. Έχω βάλει άλλες προτεραιότητες χωρίς να σημαίνει ότι πιέζω τον εαυτό μου και λέω ότι “είμαι 35 και πρέπει αυτόν να το παντρευτώ”. Όπως βγει! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη», είχε δηλώσει ακόμα.

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Κακοκαιρία εξπρές με κεραυνούς και χαλάζι

Πρόσφατα δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», αναφέρει ότι το τέλος της σχέσης τους ήρθε μετά από τρία χρόνια. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έγραφε ότι ο λόγος του χωρισμούς τους ήταν ότι τα “θέλω” της παρουσιάστριας ήταν διαφορετικά από του επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έχει την επιθυμία να κάνει οικογένεια και να γευτεί τη χαρά της μητρότητας, ενώ ο σύντροφός της δεν ήταν ακόμα έτοιμος για το μεγάλο αυτό βήμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: