Έρχονται τα πάνω κάτω στο Survivor All Star: Παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς (vid)

January 8, 2023
Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor All Star είναι γεγονός.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα στο Survivor All Star άρχισαν οι πρώτες απώλειες. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ ένας παίκτης θα αποχωρήσει οικειοθελώς στα επόμενα επεισόδια.


Διαφ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για παίκτρια, η οποία στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (11/1) θα ζητήσει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας.

Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε κάποια προβλήματα υγείας με τον αυχένα της.

Παρά το γεγονός ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στα συμβόλαιο αυστηρούς όρους σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, η εν λόγω παίκτρια φαίνεται ότι δεν άντεξε στην πίεση και αποχαιρέτησε πρόωρα τους συμπαίκτες της και το νησί.

Αυτό που έχει σημασία είναι αν μετά από αυτή την εξέλιξη θα υπάρξει άλλη αποχώρηση αυτή την εβδομάδα που θα προκύψει μέσα από την ψηφοφορία των δύο ομάδων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: