"Παλεύει τα σκοτάδια του": Απομονωμένος απ'όλους ο Νότης Σφακιανάκης μετά το διαζύγιο, η τραγωδία που τον "τσάκισε"

January 9, 2023

"Παλεύει τα σκοτάδια του": Απομονωμένος απ'όλους ο Νότης Σφακιανάκης μετά το διαζύγιο, η τραγωδία που τον "τσάκισε"


Διαφ.

Ο Νότης Σφακιανάκης έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το «Πρωινό», με αφορμή ένα ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα.«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη» ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης αναπαράγοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει εδώ και δύο χρόνια εξαφανιστεί μετά τη σύλληψή του με ναρκωτικά το 2020.

Στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας αλλά και ο συνεργάτης του Άκης Ψαρρής.

«Έχω επικοινωνία μαζί του. Χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ, είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί, για να το πω πολύ σκληρά, ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ενδιαφέρει μόνο το σόου και είναι ένα σημείο προβολής νεοπλουτισμού. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή και θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί και φέτος» είπε ο δικηγόρος του.

«Είναι καθαρά δική του επιθυμία να απομακρυνθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν λέμε κανένας, κανένας, ούτε συγγενείς ούτε οι παιδικοί του φίλου από την Κω» ανέφερε ο κ.Ψαρρής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: