Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, το ξέσπασμα και η δημόσια παράκληση

January 10, 2023

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, το ξέσπασμα και η δημόσια παράκληση


Διαφ.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή Influencer πριν λίγες ώρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.



Η Ιωάννα Τούνη μπήκε την Κυριακή 8/1 στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα τους φίλους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: