«Πέφτω, πέφτω»: 35χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του κι έκανε βουτιά θανάτου από την ταράτσα, σε σοκ οι γείτονες

January 10, 2023

«Πέφτω, πέφτω»: 35χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του κι έκανε βουτιά θανάτου από την ταράτσα, σε σοκ οι γείτονες



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου καθώς ένας 35χρονος άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια έκανε «βουτιά» από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας που διέμενε.



Το τραγικό αυτό συμβάν σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε αρχικά γύρω στις 22:40 και έσπευσε για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου.

Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και οι πυροσβέστες εισήλθαν στον χώρο από το μπαλκόνι όπου ανέβηκαν με σκάλα. Οι φλόγες έζωναν το σπίτι, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, ο άνδρας πυρπόλησε το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου κατοικούσε και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου.

Ο νεαρός άνδρας είχε ήδη ανέβει στην ταράτσα αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. «Πέφτω, πέφτω», φώναζε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Έπεσε στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.

Η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά σε ανθρώπους που ήταν στο δρόμο και στα μπαλκόνια των γειτονικών πολυκατοικιών.

Στο σημείο πήγε και η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο, σύμφωνα με το agrinionews, ο άνθρωπος άφησε την τελευταία πνοή του, μετά τη βουτιά θανάτου.

Αυτό που τώρα ερευνά η Αστυνομία, είναι τα αίτια που τον οδήγησαν στην πράξη του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: