Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Θέαμα η Ζέτα Μακρυπούλια, έβαλε στο θέατρο το παπούτσι που δεν φαντάζεσαι

January 10, 2023

Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Θέαμα η Ζέτα Μακρυπούλια, έβαλε στο θέατρο το παπούτσι που δεν φαντάζεσαι



Η Ζέτα Μακρυπούλια, τόσο στα πλαίσια της εκπομπής όσο και σε εμφανίσεις εκτός δουλειάς, επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα της, ενώ, εκτός από τα πιο σικάτα σύνολα, επιλέγει συχνά και casual λουκ.



Η παρουσιάστρια βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό» κι έκανε ένα αντισυμβατικό look.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέφυγε από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας ένα cool ζευγάρι Converse sneakers με πλατφόρμα.

Το υπόλοιπο σύνολό της αποτελούνταν από ένα skinny τζιν, ένα γκρι πουλόβερ και ένα κομψό peacoat-παλτό σε σκούρα μπλε απόχρωση. Η παρουσιάστρια προτίμησε μίνιμαλ styling στα αξεσουάρ της, συμπληρώνοντας το look της με μία γκρι τσάντα. Τα sneakers της είναι εκείνα που έδωσαν μία πιο σύγχρονη και ιδιαίτερη ματιά στο λιτό σύνολό της.

Με τα γκρι platform Converse της, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία νέα πρόταση για τα χειμερινά outfits η οποία έχει ως προτεραιότητα το αγαπημένο σου κομμάτι, ανεξαρτήτως την περίσταση. Επομένως την επόμενη φορά που θα πας θέατρο σκέψου να συνδυάσεις το σατέν παντελόνι σου με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά ή με το t-shirt με το logo της αγαπημένης σου μπάντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: