Δεν άλλαξε μόνο ένα πράγμα: Το νέο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, το πέτρινο τζάκι και το τεράστιο σαλόνι

January 10, 2023

Δεν άλλαξε μόνο ένα πράγμα: Το νέο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, το πέτρινο τζάκι και το τεράστιο σαλόνι


Διαφ.

Την αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναρτώντας φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Η ίδια, παρά τα όσα της έχουν συμβεί, δεν σταματά στιγμή να το βάζει κάτω, για αυτό και διαρκώς προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της και να προχωρήσει τη ζωή της, αφήνοντας όλα τα αρνητικά πίσω της.

Μάλιστα, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες, μιας και αποπνέει πολύ δυναμισμό και θάρρος για τη ζωή και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να αφήνει τις δύσκολες καταστάσεις πίσω της και συνεχίζει να χαμογελάει!

Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά το 2018 και όλα όσα της συνέβησαν εναντίον της, έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της ενώ πλέον έχει βρει και πάλι την χαμένη της αυτοπεποίηθηση και συνεχίζει τον αγώνα της, για να αποκατασταθεί η υγεία της και να μπορεί να αγκαλιάσει την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram, η επίθεση με το βιτριόλι και η νέα ζωή

  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να γίνει γυναίκα-σύμβολο θάρρους, ελπίδας και πίστης όταν πριν από δύο χρόνια είδε τη ζωή της να ανατρέπεται από το ένα λεπτό στο άλλο.
  • Η νεαρή κοπέλα στις 20 Μαΐου του 2020 έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι και η υπόθεσή της συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
  • Πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει πίσω όσα της στέρησε η αδίστακτη γυναίκα που της επιτέθηκε για λόγους αντιζηλίας.
  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάγεται από το Λουτρό Αμφιλοχίας.
  • Είναι 36 ετών.
  • Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το οποίο τελείωσε αμέσως.
  • Παράλληλα δούλευε από μικρή για να συντηρείται.
  • Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της άρχιζε να δουλεύει ως λογίστρια.
  • Τηλεοπτικά την είχαμε δει στο τηλεπαιχνίδι Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου είχε πάρει μέρος ως παίκτρια.

«Μας δουλεύουν ψιλό γαζί»: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φιλιέται με τη σύντροφό του, 3 μέρες μετά τον “ξυλοδαρμό”

  • Ήταν το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, η συγχωριανή της, Έφη Κακαράντζουλα της επιτέθηκε, ρίχνοντας της βιτριόλι στο πρόσωπο.
  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν τότε μόλις 34 ετών.
  • Μετά από πολλά χειρουργεία και με μεγαλείο ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου στάθηκε ξανά στα πόδια της και διεκδίκησε τη ζωής της πίσω.
  • Πλέον έχει ιδρύσει τον οργανισμό Ioanna Paliospirou Foundation, ένα κέντρο στήριξης για τους εγκαυματίες.
  • «Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής», είχε δηλώσει για το νέο της εγχείρημα.

Το σπίτι της και οι αγαπημένη της ζεστή γωνία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζει μόνιμα στην Αθήνα και πλέον η ζωή της εδώ ενώ είχε πάρει διαφορετική τροπή, πηγαίνει πολύ καλύτερα, μιας και έχει βρει την απόλυτη ισορροπία με τους γιατρούς της, τα προγραμματισμένα της ραντεβού αλλά και τις υποχρεώσεις της. Η ίδια έχει διακοσμήσει το σπίτι της όπως ακριβώς της αρέσει και το λατρεύει ενώ πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε μπροστά στο τζάκι της, πάνω στο οποίο και είδαμε μια φωτογραφία από τα παλιά, πριν συμβεί η επίθεση που της άλλαξε τη ζωή. Η Ιωάννα βλέπει κάθε μέρα την συγκεκριμένη φωτογραφία και ονειρεύεται πως η ζωή της στο μέλλον θα είναι και πάλι έτσι, χωρίς εμπόδια και χωρίς τόσο συχνές επεμβάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες

Παλιοσπύρου

Παλιοσπύρου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: