Αγκαλιά με το νεογέννητο: Η Τούνη ανέβασε την 1η φώτο μαζί με τον γιο της και όλοι είδαν σε ποιον μοιάζει

January 11, 2023

Αγκαλιά με το νεογέννητο: Η Τούνη ανέβασε την 1η φώτο μαζί με τον γιο της και όλοι είδαν σε ποιον μοιάζει


Διαφ.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πλημμυρίζοντας από ευτυχία για τον ερχομό του γιου τους.



Η γνωστή influencer βρισκόταν από το πρωί της Κυριακή στο μαιευτήριο και σήμερα Τρίτη το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τους λογαριασμούς του στο Instagram.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πόσταρε και την πρώτη φωτογραφία του γιου τους, μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα για την αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας! Η μαμά μας είναι super δυνατή», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τρυφερό στιγμιότυπο.

Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος μοιράστηκε άλλη μια φωτογραφία. Αυτή τη φορά μας έδειξε την Ιωάννα Τούνη να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο τους και έγραψε: «Aν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα εχθές στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες!

Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και την δική μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη!», χωρίς να μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του για την μαμά του γιου του.

Δείτε την φωτογραφία

Τούνη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: