Έκανε εκπομπή με τα ρούχα που φορούσε σπίτι: Σούσουρο με την Μενεγάκη, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές

January 11, 2023

Έκανε εκπομπή με τα ρούχα που φορούσε σπίτι: Σούσουρο με την Μενεγάκη, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές



Τις εντυπώσεις έκλεψε η εναλλακτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο στο σπίτι της.



Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ντυμένη casual και αποκάλυψε ότι όπως ήταν στο σπίτι της βγήκε, το μόνο που έκανε ήταν να τη βάψουν και να της χτενίσουν τα μαλλιά!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Όπως ήρθα από το σπίτι μου, ήρθα και στην εκπομπή, απλά με φτιάξατε λίγο, με βάψατε, με χτενίσατε και τη διάθεσή μου την κουβάλησα… Καλά σήμερα τυχαία ξύπνησα… Έλειπαν όλοι από το σπίτι και ξύπνησα 10 το πρωί… Ξυπνάω πρωί, αλλά σήμερα δεν ξέρω ο χειμωνιάτικος ο καιρός μάλλον και… είδα το ρολόι 10 η ώρα και λέω “πόσα χρόνια έχω να ξυπνήσω αυτή την ώρα;”… Κοιμήθηκα νωρίς και ξύπνησα στις 10 το πρωί!».

Η παρουσιάστρια πάντως μπορεί να ήταν ντυμένη casual αλλά μας άφησε άφωνους με το στενό τζιν παντελόνι της και το μαύρο ζιβάγκο, ενώ καιρό είχαμε να τη δούμε με μακριά και μεγάλα σκουλαρίκια

Μπορεί να έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση, αλλά εμάς μας αρέσει και θα θέλαμε να βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη πιο συχνά με αυτό το στυλ!

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: