Ξεστόμισε αυτό που δεν περίμενε κανείς: Η απαράδεκτη φράση Φιλιππίδη για Μπέζο, άφησε άναυδους τους πάντες

January 11, 2023

Ξεστόμισε αυτό που δεν περίμενε κανείς: Η απαράδεκτη φράση Φιλιππίδη για Μπέζο, άφησε άναυδους τους πάντες



Άναυδοι έμειναν όλοι κατά τη διάρκεια της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη όταν εκείνος αναφέρθηκε με άκομψο τρόπο στον Γιάννη Μπέζο.



Οκτάωρη ήταν η απολογία χθες του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εξακολούθησε να αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, εξαπολύοντας πυρά σε βάρος τόσο των τριών γυναικών που τον κατήγγειλαν όσο και στους μάρτυρες κατηγορίας, μη διστάζοντας να μιλήσει με ονόματα.

Φιλιππίδη

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε από μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους. Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», είπε με έντονο ύφος και συνέχισε:

«Δεν θέλω να περάσω ούτε απ’ έξω από το θέατρο, τελείωσα με αυτόν τον χώρο! Με πειράζει που με λένε βιαστή. Έχουν μιλήσει άνθρωποι για μένα που δεν με ξέρουν. Με είπαν μ@λ@κ@, με είπαν βιαστή. Δεν είμαι βιαστής. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε! Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν. Με τη δεύτερη καταγγέλλουσα υπήρχε φλερτ, ό,τι έγινε το θέλαμε και οι δύο μας. Δεν υπήρξε εξαναγκασμός».

Τι είπε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» κατακεραύνωσε τις τρεις καταγγέλλουσες, υποστηρίζοντας πως είχαν συγκεκριμένα κίνητρα να επιθυμούν να βλάψουν τον Φιλιππίδη.

Φιλιππίδη

«Η μία κοπέλα είχε μίσος, έλεγε “είχα κανονίσει να είμαι πρωταγωνίστρια σε δυο σίριαλ στο Mega Channel και με έκοψε ο Πέτρος Φιλιππίδης”. Ουσιαστικά ο Φιλιππίδης της ψαλίδιζε τα επαγγελματικά όνειρα. Η δεύτερη πάλι ήθελε συνεργασία, η τρίτη είχε συνάντηση για να δώσει το βιογραφικό για συνεργασία και ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ανταποκρίθηκε.

Θρήνος: Νεκρός ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, θα ταφεί δίπλα στη μητέρα του Φρειδερίκη στο Τατόι

Υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που διέψευσαν ιδιαίτερα όλα τα επιχειρήματα της πρώτης κατηγορούμενης, ότι δήθεν βιάστηκε στο θέατρο Ήβη και στα γραφεία μίας εταιρείας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων, με μια χειρονομία. Γιατί όταν ο κόσμος ακούει βιασμό έχει στο μυαλό του συνουσία. Η κυρία Κωτσοβούλου είπε πως ουδέποτε την πήρε τηλέφωνο να έρθει στο θέατρο. Η κυρία Μακρυπούλια έρχεται και λέει “ποτέ δεν την είδα εγώ στις τουαλέτες”. Ο Τάσος Χαλκιάς είπε ότι ποτέ δεν συνέβησαν αυτά. Όταν έχουμε τέτοια στοιχεία και πάμε στο κίνητρο τότε το δικαστήριο αν μείνει στο κίνητρο μόνο τότε μεταβάλλεται σε εκπομπή. Χάνει το θεσμικό του χαρακτήρα και γίνεται καφενείο», τόνισε.

Φιλιππίδη

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν έχουν καταγγείλει τον Φιλιππίδη για βιασμό αλλά για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας:

«Ο κόσμος έχει την πλάνη ότι η κυρίες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου είναι οι καταγγέλουσες, γιατί όταν βλέπει κάθε μέρα επί 10 μήνες στην τηλεόραση να βγαίνουν, οι τρεις όμως κυρίες αυτές που είναι λαμπρές ηθοποιοί, καμία δεν κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Δεν είπαν ότι είναι βιαστής. Τον κατήγγειλαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: