Δάκρυσε και ο Θεός: Ανείπωτος θρήνος για 3χρονο στο Λιοπέτρι – «Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο»

January 10, 2023

Δάκρυσε και ο Θεός: Ανείπωτος θρήνος για 3χρονο στο Λιοπέτρι – «Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο»


Διαφ.

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός των γονιών του – Αύριο η κηδεία του τρίχρονου στο Λιοπέτρι

Την τελευταία του πνοή άφησε 3χρονο παιδί έπειτα από γενναία μάχη, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και στο Λιοπέτρι Κύπρου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού παιδιού, και όπως αναφέρει το Famagusta.news, ο 3χρονος μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο. «Ο Μάμαντος μας μόλις ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τον παράδεισο κοντά στην Παναγία εκεί που ανήκει. Αυτά τα 3 χρόνια μας δίδαξε αγάπη πίστη ευλογία θαύματα ευτυχία χαρά μας έδωσε δύναμη σε όλους. Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και αγάπησαν πραγματικά αυτόν τον Άγγελο. Όλοι θα φορέσουν λευκά ρούχα ή Χαρούμενα χρώματα γιατί αποχαιρετάμε έναν Άγγελο.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια για ευνόητους λόγους. Σήμερα είναι Χριστούγεννα και ο Μάμας γιορτάζει σήμερα. Η ώρα 10 θα είναι η κηδεία στην Εκκλησία τις Παναγίας Λιοπέτρι και θα συνοδεύουμε τον Άγγελο μας στο τελευταίο αντίο μέχρι να ξανασυναντηθούμε στην αιώνια ζωή. Και μην λυπάστε».

Το τελευταίο «αντίο» στον 3χρονο

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει στις 10:00, στην Εκκλησία της Παναγίας στο Λιοπέτρι, ενώ η οικογένεια δε θα δεχτεί συλλυπητήρια.

Πηγή:enimerotiko.

Διαβάστε επίσης: