"Καταπέλτης" Τριαντάφυλλος εναντίον Βασάλου: «Αποτυχημένος πανελίστας, θέλει κέρμα για να μιλήσει»

January 11, 2023

“Καταπέλτης” Τριαντάφυλλος εναντίον Βασάλου: «Αποτυχημένος πανελίστας, θέλει κέρμα για να μιλήσει»


Διαφ.

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mega Καλημέρα”, πριν φύγει για την Αυστραλία.



Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «λείπω από το Survivor και τελικά παίζω εκεί. Με αναφέρουν συνεχώς, μπορεί να τους λείπω. Το αγαπάμε το Survivor, μας ανέδειξε, μας αγάπησε ο κόσμος. Είπα στην παραγωγή πως θα το στηρίξω και θα κάνω τα stories μου. Με αυτά που βλέπω, τι να πάω να κάνω; Να πάω να σκοτωθούμε; Δεν είμαι και το καλύτερο παιδί. Δεν είμαι ο Χριστός που τον σταύρωναν κι έλεγε σας αγαπώ».

Σκληρή κριτική του Τριαντάφυλλου κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου

Και συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος «πόσο έκανε το Survivor στην πρεμιέρα; 38%; Άρα δεν έκανε 60%. Βασάλο, έτσι είναι αγοράκι μου, αν σε πονάει, υπάρχουν παυσίπονα και μεγαλογιατροί. Όταν βγήκαμε όλοι μαζί και πήγαμε στον Βέρτη, όλοι έπεσαν πάνω σε μένα, τον Σάκη και την Μαριαλένα. Στον Βασάλο ήταν “φέρτε έναν καφέ στο 3”. Εγώ δεν βγήκα ποτέ να πω ότι “Βασάλο, είσαι ένας πανελίστας αποτυχημένος που όπου πήγαινες έκανες 1,5% και ήθελες κέρμα για να μιλήσεις”. Δεν το είπα ποτέ αυτό γιατί σε σέβομαι».

Ο Τριαντάφυλλος δεν πιστεύει στον χωρισμό του Βασάλου με τη Βαλαβάνη

Όσον αφορά τον φημολογούμενο χωρισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επεσήμανε «είναι μούφα ο χωρισμός του Βασάλου με τη Βαλαβάνη. Είναι μια χαρά η σχέση τους και θα είναι για πάντα μαζί. Του χρόνου που θα πας στο γάμο τους, με αυτή την κάμερα του Mega, έλα να μου πεις πόσο δίκιο είχα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: