Είπε μόνο 5 λέξεις: Η Δούκισσα Νομικού απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε όσους την λένε "αργόσχολη"

January 11, 2023

Είπε μόνο 5 λέξεις: Η Δούκισσα Νομικού απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε όσους την λένε “αργόσχολη”


Διαφ.

Η Δούκισσα Νομικού, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλώντας τους ακολούθους της να της πουν ποιο βιβλίο διαβάζουν αυτή την περίοδο.



Το “κακό” σχόλιο που δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού από ακόλουθό της

Ωστόσο, ένας ακόλουθος της απάντησε «Κανένα, δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα», με αποτέλεσμα το μοντέλο να στεναχωρηθεί και να δώσει τη δική της απάντηση.

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στο σχόλιο ακολούθου της

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Δούκισσα Νομικού στο instagram: «Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μία σελίδα πριν πας για ύπνο. Έστω και 5 λεπτά».

Δούκισσα Νομικού σχόλιο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: