Με μακρύ μαλλί, γωνιές στο πρόσωπο και εμφανώς αδυνατισμένος: Η νέα εικόνα του Ντάνου, σαγηνεύει τις γυναίκες

January 11, 2023

Με μακρύ μαλλί, γωνιές στο πρόσωπο και εμφανώς αδυνατισμένος: Η νέα εικόνα του Ντάνου, σαγηνεύει τις γυναίκες


Διαφ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θέλησε να κάνει μία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα ταινία, The Sessions; Α hip hop horror movie, υιοθέτησε ένα νέο hair look.Η εκπομπή, Mega Καλημέρα μας έδειξε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάκρυνε τα μαλλιά του, έχει γωνίες στο πρόσωπό του μιας και έχει χάσει πολλά κιλά… και η ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη παρατήρησε κι άλλες αλλαγές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσης, το Sessions είναι μια ταινία τρόμου hip-hop που λαμβάνει χώρα στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας το 2019. Μέσα από το σενάριο το κοινό μπαίνει στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας, τα χρήματα, τα αυτοκίνητα και ο ατελείωτος ανταγωνισμός. «Τα Sessions φέρνουν μια ανατροπή που ο κόσμος του τρόμου δεν έχει ξαναδεί, συνδυάζοντας τη ρεαλιστική πάλη των μουσικών καλλιτεχνών στον σημερινό κόσμο και το διαχρονικό υπερφυσικό» γράφει σχετικά η ιστοσελίδα imdb.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον «Άντερσον Κέιντ» έναν σταρ της μουσικής. Έτσι άλλωστε εξηγούνται και τα μακριά μαλλιά.

Την Τρίτη μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία του.Πηγή

Διαβάστε επίσης: