Βγήκε στις ειδήσεις με "στρατιωτική στολή": Σούσουρο με τη Σία Κοσιώνη, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές

January 11, 2023

Βγήκε στις ειδήσεις με “στρατιωτική στολή”: Σούσουρο με τη Σία Κοσιώνη, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές


Διαφ.

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις πιο στιλάτες κυρίες της ελληνικής showbiz.Πρόσφατα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με military look που παραπέμπει στην προοδευτική τηλεόραση άλλων εποχών όπως εκείνη παλιότερα των χωρών του συμφώνου της Βαρσοβίας αλλά και της Βόρειας Κορέας του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Με δεδομένο πως ότι και να φορέσει της πάει, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σακάκι που παρέπεμπε σε στρατιωτική στολή χωρίς όμως να φορά παράσημα τα οποία φιλοδοξεί να τις τα προσφέρουν οι τηλεθεατές με την εμπιστοσύνη τους.

«Ασχολούμαι πολύ και καθημερινά με την εμφάνισή μου στο δελτίο, στο πλαίσιο της “στολής” γιατί προφανώς όταν μεταφέρεις ειδήσεις στον κόσμο και ειδικά ειδήσεις όπως αυτές που καταγράφουμε τα τελευταία χρόνια, τα ενδυματολογικά περιθώρια είναι στενά. Στην καθημερινότητα το αγαπημένο μου outfit είναι η φόρμα και τα φαρδιά φούτερ.

Έχω μπει στην πρόκληση να αγοράσω διαφόρων ειδών brands αλλά γενικότερα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είσαι από πάνω μέχρι κάτω ντυμένος με brands. Πρέπει να μου αρέσει ένα κομμάτι… Σπάνια παρακολουθώ εκπομπές μόδας» είχε πει η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: