Καλλονή 26χρονη παντρεύτηκε με ένα χαλί με κουμπάρο και δεκάδες καλεσμένους – “Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου”

January 11, 2023

Καλλονή 26χρονη παντρεύτηκε με ένα χαλί με κουμπάρο και δεκάδες καλεσμένους – “Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου”


Διαφ.

Μια 26χρονη ανύπαντρη μητέρα αποφάσισε να ενώσει την ζωή της με ένα χαλί.Η γυναίκα έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ, έτσι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων της χωρίς να έχει σύζυγο, με ένα χαλί.

Η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί, το οποίο έχει ονομάσει Ματ. Η τελετή τα είχε όλα, ιερέα, νυφικό, καλεσμένους. Μάλιστα με σοβαρό ύφος ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε «Υποθέτουμε, Ματ, από τη σιωπή σου ότι δέχεσαι τη Μπέκι για γυναίκα σου».

26χρονη απογοητεύτηκε από τους άντρες και παντρεύτηκε με ένα χαλί

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου με τη νεαρή να παντρεύεται με το χαλί κατά την παράδοση και με όλα τα έθιμα.

Όπως δήλωσε η 26χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει. Όπως τόνισε όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

«Μπορείτε να αγκαλιαστείτε» σημείωσε ο ιερέας μετά την τελετή και η 26χρονη, με το χαλί αγκαλιά, έφυγε από την τελετή ενώ οι καλεσμένοι την έραναν με ροδοπέταλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: