Το είπε στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα σας κάνω μία αποκάλυψη που δεν το ξέρετε ως γεγονός»

January 11, 2023

Το είπε στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα σας κάνω μία αποκάλυψη που δεν το ξέρετε ως γεγονός»


Διαφ.

Αποκάλυψη με υπονοούμενα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Μπέζο στον αέρα της εκπομπής της, μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη.Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός ήταν να βρεθεί σε μία μεγάλη εκδήλωση, ωστόσο η εκδήλωση ακυρώθηκε, κάτι που έπεσε συγκυριακά με τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη του για εκείνον.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, που δεν το ξέρετε ως γεγονός, γιατί δεν είστε σε δημοσιογραφικό γραφείο όπως εμείς. Χθες είχε μία μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

«Δε το πιστεύω, 2 ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες…»: Στα «μαύρα» λόγω πένθους η Ντόρα Μπακογιάννη, ο θάνατος που την «τσάκισε»

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Εγώ μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιάννη Μπέζο και μου είπε ότι είχε μία αδιαθεσία, είχε ανεβάσει πυρετό ο πιανίστας που συμμετείχε στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση…», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: