«Η κατάρα του λαχείου»: Έγινε εκατομμυριούχος στα 17 και… το μετάνιωσε πικρά, «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

January 12, 2023

«Η κατάρα του λαχείου»: Έγινε εκατομμυριούχος στα 17 και… το μετάνιωσε πικρά, «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»



Στο χείλος του γκρεμού βρέθηκε 17χρονη που κέρδισε 1 εκατ. λίρες στη λοταρία του EuroMillions, καθώς αυτό που ακολούθησε ήταν σαν μια κατάρα.



Η Τζέιν Παρκ εμφανίστηκε προσφάτως σε επεισόδιο της εκπομπής «Dr Phil», με τίτλο «Η κατάρα της λοταρίας», λέγοντας ότι «δεν θα το ευχόταν» σε κανέναν.

Η 27χρονη, σήμερα, παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ νέα για να αντιμετωπίσει τους stalkers της, τις απειλές θανάτου και την αρνητική προσοχή των μέσων. Όπως υποστηρίζει, τα κέρδη της «κατέστρεψαν» τη ζωή, προτείνοντας να αυξηθεί το κατώτατο όριο ηλικίας για το λαχείο.

Η Τζέιν περιέγραψε ότι, όταν κέρδισε, την προέτρεψαν να δημοσιοποιήσει τη νίκη της λόγω του νεαρού της ηλικίας. Ο Dr Phil την ρώτησε πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα σε τόσο μικρή ηλικία, με την νεαρή να παραδέχεται ότι αρχικά «τα έχασε για λίγο».

«Ξέσπασα γιατί δεν ήξερα ποτέ την αξία ενός εκατομμυρίου λιρών, δεν είχα δει ποτέ τόσα χρήματα. Δεν ήξερα ποτέ κανέναν με τόσα χρήματα, οπότε κατά κάποιο τρόπο τα σπατάλησα σε πράγματα που πάντα ήθελα», είπε.

Το σκοτεινά σημεία

Η συζήτηση, στη συνέχεια, στράφηκε σε ένα πιο σκοτεινό σημείο και αυτήν την «κατάρα» που είχε να αντιμετωπίσει μετά τη νίκη της. «Είχες stalkers, απειλές θανάτου, ανθρώπους που κρύβονταν σε θάμνους και σχολίαζαν ό,τι έκανες, κάτι που όταν είσαι 17 ετών σε ενοχλεί», ανέφερε ο Dr Phil.

«Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε…»: Ράκος ο Μαρτίκας, δεν μπορεί να συνέλθει, «λύγισε» στις κάμερες

Τότε, η Τζέιν αποκρίθηκε: «Μακάρι να μην το είχα κερδίσει ποτέ, δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν». Ακόμα, η Τζέιν περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «νεαρή αφελή 17χρονη».

Η 27χρονη ανέφερε ότι προχώρησε σε αισθητική χειρουργική επέμβαση, συμπεριλαμβανομένης της πλαστικής στήθους και της ανόρθωσης οπισθίων, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ αν δεν είχε κερδίσει τα χρήματα.

«Έκανα μια επέμβαση σε μια άλλη χώρα και όταν επέστρεψα κατέληξα με σήψη, που είναι κάτι σαν δηλητηρίαση του αίματος», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο για να αναρρώσει.

«Η κατάρα του λαχείου»

Η 27χρονη παραδέχθηκε επίσης: «Δεν μετανιώνω για τα χρήματα που ξόδεψα, το μόνο που μετανιώνω είναι ότι το έκανα τόσο δημόσια».

Ο Dr Phil ρώτησε την Τζέιν τι σκέφτεται για την έννοια «η κατάρα του λαχείου» και εκείνη απάντησε: «Είναι ένα πολύ σκοτεινό παραμύθι για το οποίο θεωρώ ότι κανείς δεν σε προειδοποιεί πραγματικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: