«Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε…»: Ράκος ο Μαρτίκας, δεν μπορεί να συνέλθει, «λύγισε» στις κάμερες

January 12, 2023

«Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε…»: Ράκος ο Μαρτίκας, δεν μπορεί να συνέλθει, «λύγισε» στις κάμερες


Διαφ.

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας μη μπορώντας να διαχειριστεί την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star.Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε την δυσκολία διαχείρισης της συναισθηματικής του φόρτισης. «Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω».

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμισι μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεις ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.
 

«Η κατάρα του λαχείου»: Έγινε εκατομμυριούχος στα 17 και… το μετάνιωσε πικρά, «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

«Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου», σημείωσε τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star τη νύχτα της Τετάρτης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: