Γιάννης Ζουγανέλης: «Είπα στην κόρη μου το παιδί να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, "καταρχήν θα κάνω κορίτσι"»

January 12, 2023

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είπα στην κόρη μου το παιδί να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “καταρχήν θα κάνω κορίτσι”»


Διαφ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στις τηλεοπτικές κάμερες, στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Μπακαλόγατος”, χθες, Τετάρτη, το βράδυ, μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει παππούς, ενώ ανέφερε και το πόσο τον ενοχλεί όταν τον ρωτάνε για την προσωπική της ζωή.Ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλει να γίνει παππούς

Όπως υπογράμμισε ο καλλιτέχνης «εγγονάκι δεν υπάρχει, μακάρι να έρθει. Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε. Δε θέλω να ακούσω το όνομά μου, δεν είμαι από αυτούς. Είπα στην κόρη μου κάποια στιγμή πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη…καταρχήν θα κάνω κορίτσι” και της λέω “τότε θα το βγάλεις Γιάννη”. Άρχισε να το σκέφτεται, θα ήταν πρωτοποριακό».

Η ενόχληση του Γιάννη Ζουγανέλη όταν τον ρωτούν για τα προσωπικά της κόρης του

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης “με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της. Έχει παραγίνει το κακό… Μπορεί να συμβαίνει κάτι, μπορεί να μη συμβαίνει και εγώ δεν είμαι και υποχρεωμένος να ξέρω. Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τον διαχειρίστηκα με αδιαφορία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: