Έξαλλος ο Κούγιας παρενέβη στην εκπομπή του Κουσουλού: «Άντε νούμερο με πράσινα παπουτσάκια και τις κατίνες» (vid)

January 11, 2023
Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια και ο καβγάς στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού.

Ένα ακόμα επεισόδιο της κόντρας ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του δημοσιογράφου, με αφορμή την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.



Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/1) στην εκπομπή «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» του Πέτρου Κουσουλού στα Παραπολιτικά 90,1, όταν ο δημοσιογράφος καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση της Πάτρας. Ειδικότερα, την ώρα που εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο σε έντονο ύφος για κατίνες, πράσινα παπούτσια ανεβάζοντας τους τόνους στα ύψη… «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε νούμερο» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου κι έκλεισε το τηλέφωνο.

«Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω» απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στην ραδιοφωνική του εκπομπή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: