«Μην γκρινιάζεις Διονύση»: Αυτό έκανε πάλι στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή κι… εκνεύρισε τον Διονύση Σχοινά

January 12, 2023

«Μην γκρινιάζεις Διονύση»: Αυτό έκανε πάλι στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή κι… εκνεύρισε τον Διονύση Σχοινά



Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.



Και οι δύο σε συνεντεύξεις τους μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει», είχε αναφέρει η Καίτη Γαρμπή σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Διονύση Σχοινά.

Ο Διονύσης Σχοινάς από την πλευρά του, είχε δηλώσει: «Την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δεν μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δεν μου άρεσε. Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτου και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου».

Η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία όπου το ζευγάρι απολαμβάνει μία ξένη ταινία αλλά με το χιούμορ της τον «τρόλαρε».

«Μην γκρινιάζεις! Ναι πάλι Twilling θέλω να δούμε», γράφει στην ανάρτησή της.



Πηγή

Διαβάστε επίσης: