Αποφυλακίστηκε, παντρεύτηκε, μετανάστευσε: Νέα ζωή για το Δάνο Μουρατίδη 17 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κικής

January 12, 2023

Αποφυλακίστηκε, παντρεύτηκε, μετανάστευσε: Νέα ζωή για το Δάνο Μουρατίδη 17 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κικής


Διαφ.

Νέα ζωή για το Δάνο Μουρατίδη

Η Νέα ζωή για το Δάνο Μουρατίδη τον «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο» Αρκετοί από εμάς θα τον θυμούνται που έβγαινε με θράσος στα ΜΜΕ και μιλούσε για την εξαφάνιση της άτυχης Κικής Η αποφυλάκιση του έγινε το 2021 και πλέον έχει κάνει μια νέα αρχή και έχει φτιάξει και πάλι τη ζωή του.Μια ιστορία πάθους για το Δάνο Μουρατίδη που τον οδήγησε σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία της Κικής Κούσογλου. Μια ιστορία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2005 τόσο για τη βιαιότητα του εγκλήματος αλλά κυρίως για τις ουκ ολίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις του 23χρονου και το «θέατρο» του στα ΜΜΕ πως έψαχνε να βρει την αγαπημένη του Κική.

Μάλιστα τα τότε Μέσα είχανε χαρακτηρίσει τον Δάνο Μουρατίδη, ως τον «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο». Η αποφυλάκιση για τον Δάνο Μουρατίδη έγινε το 2021 από τις φυλακές των Διαβατών, σύμφωνα με πληροφορίες μένει στο εξωτερικό με την σύζυγό του και έχει κάνει μια νέα αρχή. Όταν αποφυλακίστηκε έφυγε από την Ελλάδα, ενώ στη Βέροια το σπίτι της οικογένειάς του είναι κλειστό και δεν έχει δει κανένας από τότε τον Δάνο Μουρατίδη.

Δείτε το βίντεο

Άξιο απορίας είναι οτι η είδηση αυτή της αποφυλάκισής του δεν μαθεύτηκε και μάλιστα ακόμα και οι στενοί συγγενείς της Κικής την αγνοούν.
Οι στενοί συγγενείς μάλιστα της Κικής μίλησαν στο protothema.gr ανέφεραν σχετικά με τον Δάνο Μουρατίδη τα εξής: «Κι αν έχει αποφυλακιστεί, καλύτερα να μην το μάθουμε ποτέ. Δεν θέλουμε να γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, σκότωσε την Κική μας κι αυτό δεν συγχωρείται».

Το φονικό και ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο

Η μοιραία γνωριμία για την 20χρονη τότε Κική Κούσογλου και τον 23χρονος Δάνο Μουρατίδη είχε γίνει από την παιδική τους ηλικία. Ήτανε μαζί για πέντε χρόνια ως ζευγάρι
αλλά δεν έλειπαν οι έντονοι και συχνοί καυγάδες εξαιτίας της ζήλειας που καταλάμβανε τον Δάνο Μουρατίδη.

Αυτοί οι καυγάδες είχαν φτάσει και στο σημείο το μοιραίο ζευγάρι να χωρίσει 15 μέρες πριν την δολοφονία. Η 20χρονη κοπέλα κοιμότανε όταν ο Δάνος βρήκε την ευκαιρία και έψαξε το κινητό της άτυχης Κικής. Με το που είδε το μήνυμα από άλλον άνδρα «θολώσε», Την ξύπνησε επιτόπου και μάλωσαν έντονα. Δεν δίστασε να την πιάσει από το λαιμό και να την στραγγαλίσει.

Με το που αντιλήφθηκε ότι η Κική ήταν νεκρή δείχνοντας ψυχραιμία τοποθέτησε το πτώμα της στο αυτοκίνητό του και αποφάσισε να το εξαφανίσει στις όχθες του Αλιάκμονα.
Μάλιστα είχε και την βοήθεια ενός ξαδέλφου του για να θάψει και και εξαφανίσει και τα πράματά της.

Το ‘πε και το ‘κανε η Σπυροπούλου: Δείχνει το σώμα της 9 μέρες μετά τη γέννα & στέλνει μήνυμα στις μανούλες

Αμέσως επέστρεψε στο σπίτι του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η μητέρα της Κικής 2 ημέρες αργότερα ανησύχησε και δήλωσε ότι το παιδί της εξαφανίστηκε. Η αστυνομία δεν έχασε χρόνο και αμεσως ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της αλλά δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Όπως ήταν φυσικό αμέσως έγινε και η κλήση για κατάθεση από τον Δάνο Μουρατίδη

Ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι ήταν ο τελευταίος που την είδε, και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει αναφορά και σε ένα μήνυμα που της είχε στείλει όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν και της απάντησε: «όπως νομίζεις εσύ. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη. Καλά να περνάς, φιλάκια».

Δεν δίστασε μάλιστα να βγει και στο «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε δύο φορές μαζί του, ενώ μέσα από την εκπομπή απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της. Μετά από τέσσερις μήνες ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» ομολόγησε τελικά το έγκλημα που έκανε και οδήγησε και τις αρχές στο σημείο πού είχε κρύψει το πτώμα της Κικής Κούσογλου.

Η συγνώμη του στο δικαστήριο και στην οικογένεια της Κικής.

«Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί, σαν παντρεμένοι. Κάποιες φορές μαλώναμε, χωρίζαμε για έναν μήνα, τρεις μέρες και τα ξαναβρίσκαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ψυχρή περιγραφή του στραγγαλισμού από τον Δάνο Μουρατίδη

«Είχαμε χωρίσει δύο εβδομάδες πριν. Συζητούσαμε και πέρασε η ώρα. Εκείνη κοιμήθηκε, ενώ εγώ έβλεπα τηλεόραση» είπε. Ενώ παραδέχτηκε πως αφού έψαξε το κινητό της Κικής και βρήκε μήνυμα από κάποιον άλλο άντρα, την ξύπνησε ζητώντας της εξηγήσεις και την άρπαξε από το λαιμό και τη στραγγάλισε.

«Την τράβηξα πάνω μου. Δεν θυμάμαι αν φώναζε ή αν είπε κάτι. Όταν την άφησα, δεν κουνιόταν. Έπιασα το σφυγμό της. Διαπίστωσα πως δεν αναπνέει. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Πανικοβλήθηκα και αποφάσισα να την εξαφανίσω. Δεν ξέρω τι έπαθα. Λες και δεν ήμουν εγώ…» πρόσθεσε.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δάνο Μουρατίδη

Η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του ήταν ισόβια χωρίς ελαφρυντικά. ενώ στον ξάδερφό που είχε κληθεί να βοηθήσει στην ταφή και στην εξαφάνιση των στοιχείων επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: