"Βοήθησέ με, σε χρειάζομαι": Η ανησυχία της εγκυμονούσας Μαλέσκου και η φωτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

January 13, 2023

“Βοήθησέ με, σε χρειάζομαι”: Η ανησυχία της εγκυμονούσας Μαλέσκου και η φωτο με φουσκωμένη κοιλίτσα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτεινή φωτογραφία όπου ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας  για την εγκυμοσύνη της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η παρουσιάστρια.

“Εκπληκτικό”: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Δανάη Λιβιεράτου – Περήφανος πατέρας ο Λάμπης

Η Ιωάννα Μαλέσκου από εκείνη την ημέρα είναι ιδιαιτέρως χαλαρή και μπορεί να μοιράζεται όλες τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους χωρίς να χρειάζεται να “κρύβεται”.

Η ανάρτηση της Μαλέσκου από το γυμναστήριο

Έτσι και έκανε λοιπόν και σήμερα το απόγευμα 12/1 βρέθηκε στο γυμναστήριο για να κάνει πιλάτες, γεγονός που το μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία συνοδευόμενη και από το ανάλογο μήνυμα: «Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος. “Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα και βοήθησέ με και εσύ στο εξής. Σε χρειάζομαι”».

Η ανησυχία της εγκυμονούσας Μαλέσκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: