"Έφυγαν" αγκαλιασμένα: Τραγωδία με 4 αδερφάκια- Βρήκαν τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι τους, ράκος η μάνα

January 13, 2023

“Έφυγαν” αγκαλιασμένα: Τραγωδία με 4 αδερφάκια- Βρήκαν τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι τους, ράκος η μάνα


Διαφ.

Ανείπωτη θλίψη για τους γονείς από τον τραγικό θάνατο των παιδιών τους

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αργεντινή με τον τραγικό θάνατο τεσσάρων παιδιών.Οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό θάνατο των παιδιών τους, ενώ το μοναδικό παιδί τους που γλίτωσε ήταν ο 15χρονος αδελφός τους. Τα τέσσερα μικρά αδερφάκια βρήκαν τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκαν από την οροφή του σπιτιού στην Αργεντινή.

Το μοιραίο λάθος που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο τους.

Τα τετράχρονα δίδυμα Benicio και Noah Nisi και τα αδέρφια τους Lorenzo del Rio, 6 ετών, και Santino Hardoy, 10 ετών, βρήκαν τον θάνατο όταν καταπλακώθηκαν από την οροφή του σπιτιού στις 9 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια είχε αποθηκεύσει πέντε τόνους μπάζα στη στέγη.

Γεγονός που προκάλεσε στην κατάρρευση της οροφής με είχε ως αποτέλεσμα των τραγικό θάνατο των τεσσάρων παιδιών.

Ο Daniel Lopez και ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο 15χρονος αδερφός τους που επέζησε από τύχη

«Τα τέσσερα παιδιά μου πέθαναν. Αισθάνομαι πως πεθαίνω. Δεν θέλω να ζήσω. Τα δίδυμά μου Benicio και Noah και ο Lolo και Santino πήγαν στον παράδεισο. Με άφησαν οι άγγελοί μου. Πείτε μου ότι είναι απλά ένας εφιάλτης» δήλωσε η εμφανώς καταρρακωμένη η μητέρα των τεσσάρων άτυχων παιδιών Pamela Nisi. Η 37χρονη είχε μετακομίσει πριν από δύο εβδομάδες στο σπίτι.

“Εκπληκτικό”: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Δανάη Λιβιεράτου – Περήφανος πατέρας ο Λάμπης

Η 37χρονη μητέρα έχει δύο ακόμα παιδιά ηλικίας 15 και 18 ετών. Το μεγαλύτερο ζει σε άλλη πόλη, αλλά ο 15χρονος Valentine βρισκόταν για καλή του τύχη έξω από το δωμάτιο. Και ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές.

Επέζησε από καθαρή τύχη. Είδε τη σκόνη που έπεφτε από το ταβάνι και μόλις είχε σηκωθεί για να ενημερώσει τη μητέρα του με το τι συνέβαινε. Και εκείνη την στιγμή συνέβη το μοιραίο καθώς ξαφνικά υποχώρησε η οροφή του σπιτιού.

Τα δίδυμα όπως όλα δείχνουν κοιμόντουσαν, ενώ τα άλλα 2 παιδία έπαιζαν στο κρεβάτι τους. Τρία από τα αγοράκια πέθαναν ακαριαία βρίσκοντας τραγικό θάνατο και το τέταρτο έχασε τη ζωή του καθοδόν για το νοσοκομείο.

«Την Κυριακή έβαλαν μπάζα στην οροφή και πιστεύουμε ότι έτσι κατέρρευσε η οροφή. Ήθελαν να καθαρίσουν την αυλή και αντί να τα βγάλουν στον δρόμο, τα έβαλαν στην οροφή. Αυτό το βάρος πιστεύουμε ότι προκάλεσε την κατάρρευση» ανέφερε ο συντετριμμένος πατέρας, Pablo Ezequiel.

Οι αρχές σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και η Mail Online, ανέφεραν πως ο ιδιοκτήτης είχε αποθηκεύσει τα μπάζα ακριβώς πάνω από το δωμάτιο των αγοριών λίγο πριν το τραγικό θάνατο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: