Δείχνει τις ρυτίδες τις, δεν έχει ούτε μία πλαστική: Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στα 44 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου

January 13, 2023

Δείχνει τις ρυτίδες τις, δεν έχει ούτε μία πλαστική: Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στα 44 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου


Διαφ.

Η Βίκυ Καγιά άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της.Η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα instastory, στο οποίο την απεικονίζει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Βίκυ Καγιά απόλαυσε τον καφέ της και απέδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως, η ομορφιά της πηγάζει από μέσα και πως δεν έχει ανάγκη να είναι συνεχώς μακιγιαρισμένη για να είναι γοητευτική.

Η ίδια τόλμησε να κάνει αυτό που κάνουνε λίγες γυναίκες και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά του προσώπου της: «Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δε χρειάζεται πολλά πράγματα, τουλάχιστον όχι μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα scrub και μία μάσκα. Εγώ δε χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης, αποφεύγω το μέικ απ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα φυσικά μας χαρακτηριστικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: