Ευτυχισμένοι γονείς η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν από το μαιευτήριο κι ανέβασαν το 1ο βίντεο

January 13, 2023

Ευτυχισμένοι γονείς η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν από το μαιευτήριο κι ανέβασαν το 1ο βίντεο



Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, χωρίς τον γιο τους και χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.



Η influencer, που στην αρχή της εβδομάδας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της, γι’ αυτό και οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχουν περιοριστεί αρκετά και όσες γίνονται έχουν να κάνουν με τον γιο της.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ξετρελαμένοι με τον γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη πήρε την απόφαση να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δείχνει να είναι ξετρελαμένος με τον γιο του.

Αθόρυβο εξιτήριο Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σήμερα, Παρασκευή, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας πως έχουν φύγει από το μαιευτήριο, χωρίς, όμως, να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε αυτό συνέβη, καθώς ήθελε να κρατήσει αυτή τη στιγμή δική του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Super Κατερίνα”, το ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο με τον έναν να κρατά το χέρι του άλλου, ενώ η Ιωάννα απέφυγε να κάνει χειραψία με τον δημοσιογράφο, καθώς αυτή τη στιγμή προέχει να παραμείνουν υγιείς, προκειμένου να προφυλάξουν το νεογέννητο αγοράκι τους.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου εξιτήριο

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου εξιτήριο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: