Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έβλεπα γυναίκες με παιδιά κι έλεγα γιατί αυτές κι όχι εγώ; Μου βγήκαν τα χειρότερά ένστικτα»

January 13, 2023

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έβλεπα γυναίκες με παιδιά κι έλεγα γιατί αυτές κι όχι εγώ; Μου βγήκαν τα χειρότερά ένστικτα»


Διαφ.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν της είπαν πως δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μητέρα και τις προσπάθειες που έκανε για να το πετύχει.



Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήθελε πάντα να γίνει μητέρα

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Δεν είχα κάνει μέχρι τότε, γιατί πάντα βρισκόμουν με ανθρώπους που είχαν ήδη ένα παιδί. Ήμουν πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο που είχε ήδη ένα παιδί και δεν μπήκε ποτέ η συζήτηση να υπάρξει ένα δεύτερο. Μετά από χρόνια, ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελε, δεν ήταν έτοιμος. Συν η δουλειά, όλο αυτό πήγε στην άκρη».

Η μητρότητα της Πέγκυς Τρικαλιώτη στα 40 της

Και συμπληρώνει η Πέγκυ Τρικαλιώτη «όταν βρέθηκα με τον άνθρωπό μου και ένιωθα ότι μαζί του δεν είναι κάτι απλό, παρ’ όλο που ήμουν μεγάλη, σε ένα απόλυτο ηλικιακό όριο – γέννησα στα 39-40 – δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί και να μη μπορώ. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην προλάβω. Νομίζω ότι μου βγήκαν τα χειρότερά μου ένστικτα, είδα τον χειρότερο εαυτό μου».

Και καταλήγει «έζησα σαν να μου είπαν ότι έχει φύγει κάποιος από τη ζωή, μια απώλεια. Ήταν σαν πένθος. Άρχισα για πρώτη φορά στη ζωή μου να ζηλεύω. Έβλεπα γυναίκες στον δρόμο με μικρά παιδιά και έλεγα γιατί αυτές κι όχι εγώ; Δεν μου είχε συμβεί ποτέ στη ζωή μου, δεν ήξερα ότι υπάρχει μέσα μου. Δεν ήμουν καθόλου χαλαρή. Από τη στιγμή που πήγα στον ενδοκρινολόγο, μετά από 3 μήνες ήμουν έγκυος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: