«Κατάφερα να μαζέψω τις δυνάμεις μου και να πάω να προσκυνήσω τον Ταξιάρχη μας»: Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης

January 12, 2023

«Κατάφερα να μαζέψω τις δυνάμεις μου και να πάω να προσκυνήσω τον Ταξιάρχη μας»: Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης


Διαφ.

«Οι διαδρομές μου ήταν κρεβάτι μπάνιο και πίσω. Κατάφερα να μαζέψω τις δυνάμεις μου και να προσκυνήσω τον Ταξιάρχη μας»

Oλοι βρίσκονται στο πλευρο του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται διαρκώς σε χημειοθεραπείες προκειμένου να γίνει καλά.Η συγκλονιστική φωτογραφία του Γιώργου Δασκαλάκη

Το πρωί της Τετάρτης ο τραγουδιστής ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε στο νοσοκομείο την ώρα της χημειοθεραπείας.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα…Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς… Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!! Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

“Είναι στιγμές που λυγίζεις”, εξομολογείται ο Γιώργος Δασκαλάκης

Θυμίζουμε πως μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι τόσο δυνατός, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις, άλλες στιγμές όμως λες θα σε κερδίσω, του χρόνου θα τραγουδάω, θα κάνω πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί σε εμένα όλα. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο (Γουμενίδη), από τον Απρίλιο του έλεγα δεν νιώθω καλά, νιώθω ατονίες, είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι.

Έλεγα στην σύντροφό μου τότε, “έβγαλα ένα σαν σπυράκι” και πολλές φορές σε τέτοια πράγματα δεν δίνουμε σημασία. Ένιωθα ότι με πονούσε το σπυράκι, ότι ήταν βαθύ. Εάν μήνα πριν τα γενέθλιά μου, τον Ιούνιο, έφτασα να βγάζω φλέγμα, να μην έχω όρεξη να φάω, να χάνω κιλά και να νιώθω πως δεν είμαι καλά. Την ώρα που τραγουδούσα πλέον καθόμουν σε σκαμπό και κάποια στιγμή έπεσα κάτω. Και να μου λένε όλοι “πάμε στο νοσοκομείο” και εγώ να λέω “όχι”».

Πηγή:ipliroforia.

Διαβάστε επίσης: