O Άντριου Τέιτ φέρεται να έγραψε σε πρώην που τον κατήγγειλε: «Λατρεύω να σε βιάζω»

January 12, 2023
Ο Άντριου Τέιτ συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου 2015, για τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Ο Άντριου Τέιτ, συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του, στις 29 Δεκεμβρίου, στην Ρουμανία. Ο διάσημος influencer αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.


Διαφ.

Ωστόσο, το «Vice» έφερε στο φως της δημοσιότητας μηνύματα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή του kick boxing στα οποία φαίνεται να υπερηφανεύεται ότι βίασε μια γυναίκα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μια γυναίκα τον είχε καταγγείλει για βιασμό το 2013 και εκείνος της είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στα οποία της έλεγε ότι το απολάμβανε.

Συγκεκριμένα, στα μηνύματα που δημοσίευσε το Vice, ο Τέιτ φέρεται να της έχει γράψει χαρακτηριστικά: «Λατρεύω να σε βιάζω». «Τα τέρατα είναι τέρατα. Όταν είσαι υπό τον έλεγχό μου, κάνω ό,τι θέλω».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Χέρτφορντσάιρ έχει επιβεβαιώσει σε Μέσα ότι ο Τέιτ συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου 2015, για τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Μάλιστα, νωρίτερα το ίδιο έτος δυο άλλες γυναίκες τον είχαν κατηγορήσει για βιασμό και έχουν μιλήσει κι εκείνες στο «Vice».

Η μια τον κατηγόρησε για βιασμό και η άλλη για βίαιη επίθεση, λέγοντας ότι την στραγγάλισε.

Το τρίτο θύμα ήταν εκείνη που μοιράστηκε τα μηνύματα που της είχε στείλει.



Πηγή

Διαβάστε επίσης: