Μείον 10 κιλά σε 9 ημέρες: Έτσι κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να χάνει ένα κιλό την μέρα μετά την γέννα

January 13, 2023

Μείον 10 κιλά σε 9 ημέρες: Έτσι κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να χάνει ένα κιλό την μέρα μετά την γέννα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία στις 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.



Η παρουσιάστρια διανύει τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται τη χαρά της, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Το απόγευμα της Πέμπτης (12/1) αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη γέννα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της ενημέρωσε πως επισκέπτεται κέντρο διατροφής, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ με το hashtag #9dayspostpartum -10kg ανέφερε πως έχασε 10 κιλά, τις πρώτες 9 μέρες μετά τον τοκετό.

Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2 κιλών και 800 γραμμαρίων, στις 3 Ιανουαρίου, ενώ όπως αποκάλυψε ο μαιευτήρας της, ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Βλάσσης, του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ο γιατρός μάλιστα ανέφερε ότι το μωρό μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Πάγωσαν όλοι μόλις είδαν τα κηδειόχαρτα: Νεκρός ο Μιχάλης Παντίδος, πέθανε στην μέση του δρόμου την ώρα που οδηγούσε

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθος. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: