"Να μην έρθει στη Βέροια": Ξεσπά η μητέρα της Κικής Κούσογλου για την αποφυλάκιση του δολοφόνου της κόρης της

January 14, 2023

“Να μην έρθει στη Βέροια”: Ξεσπά η μητέρα της Κικής Κούσογλου για την αποφυλάκιση του δολοφόνου της κόρης της


Διαφ.

«Θα ήθελα να μείνει ισόβια μέσα»

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου που έχασε τη ζωή της από το “δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο” και σύντροφό της, Δάνο Μουρατίδη, δεν άντεξε και ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης οτι ο δολοφόνος της κόρης της Κικής Κούσογλου αποφυλακίστηκε το 2021 από τις φυλακές των Διαβατών και έχει κάνει μια νέα αρχή στο εξωτερικό σύμφωνα με το Protothema.grΟι δηλώσεις της μητέρας της Κικής Κούσογλου

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και ήταν σαφέστατη: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πώς νιώθω, αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια, τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει.

Η ζωή μου προχωράει μεν, γιατί έχω μια κόρη ακόμη, έχω δύο εγγόνια. Έχω τα εγγόνια και μου δίνουν ζωή. Βλέπω συνέχει την Κική στον ύπνο μου. Τη βλέπω πως είναι πολύ καλά. Τη βλέπω σε πολύ ωραίο σπίτι με πάρα πολύ ωραίο γκαζόν γύρω γύρω. Όλα τα όνειρά μου είναι ωραία μαζί της».

«Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους γι’ αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Η κόρη μου δυστυχώς πλήρωσε το ότι ήταν πολύ όμορφη.

Έχω την Κική μου πάλι, έτσι έχουν βγάλει το πρώτο μου εγγόνι. Δεν αναπληρώνει τη θέση της άλλα έστω που την ακούω να την φωνάζουν και μου δίνει δύναμη αυτό το πράγμα. Αν η κόρη μου μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδερφή της. Τα κρατούσε μέσα της. Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια» πρόσθεσε στην συνέχεια η μητέρα της άτυχης Κικής.

Φάνης Μουρατίδης: “Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και έμπαινα στα μαγαζιά, αλλιώς θα τρώγαμε πόρτα”

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Διαβάστε επίσης: