Ανείπωτη τραγωδία με 3χρονο κοριτσάκι: Την έψαχναν για ώρες και τη βρήκαν νεκρή μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού

January 14, 2023

Ανείπωτη τραγωδία με 3χρονο κοριτσάκι: Την έψαχναν για ώρες και τη βρήκαν νεκρή μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού


Διαφ.

Τραγωδία στο Παρίσι

Οι αστυνομικές αρχές του Παρισιού ερευνούν τα αίτια θανάτου ενός 3χρονου παιδιού. Το 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα στο πλυντήριο του σπιτιού στο διαμέρισμα της οικογένειάς του.



Με πληροφορίες από την ΕΡΤ, η Αστυνομία της Παρισιού ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού, το 3χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε στο βορειοανατολικό Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδική μονάδα της Αστυνομίας για την προστασία των ανηλίκων ανέλαβε την έρευνα αυτή, όπως ανακοίνωσε αργότερα και η εισαγγελία του γαλλικής πρωτεύουσας.

3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε πλυντήριο.

Σύμφωνα πάντα με τον γαλλικό σταθμό Bfmtv, ο πατέρας του θύματος βρήκε το κοριτσάκι νεκρό μέσα στο πλυντήριο ρούχων,
το οποίο και ήταν εκτός λειτουργείας. Η πόρτα όμως του πλυντηρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, κλείνει αυτόματα.

Την ανήλικη την αναζητούσαν για αρκετές ώρες, στις έρευνες μάλιστα συμμετείχαν και συγγενείς του ανήλικου κοριτσιού.

Φάνης Μουρατίδης: “Έλεγα ότι είμαι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και έμπαινα στα μαγαζιά, αλλιώς θα τρώγαμε πόρτα”

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε ζωντανό.

Το άτυχο παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες της Birminghammail, βρέθηκε ζωντανό. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μία ώρα αργότερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

“Με μια πρώτη ματιά, το 3χρονο κοριτσάκι δεν φέρει σημάδια ξυλοδαρμού”, δήλωσε αστυνομική πηγή στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Bfmtv. Οι διασώστες που έφτασαν στον τόπο που εντοπίστηκε το ανήλικο παιδί δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το κορίτσι.

Παρά τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η εισαγγελία διατηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Parisien” το οποίο αναφέρει ότι το παιδί εντοπίστηκε ζωντανό στο πλυντήριο ρούχων από τον 48χρονο πατέρα του και ένα ακόμα μέλος της οικογένειας και ότι άφησε την τελευταία του πνοή σε μονάδα επείγουσας περίθαλψης μία ώρα αργότερα.

Διαβάστε επίσης: