Μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα για την 26χρονη που έπιασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά: Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν

January 14, 2023

Μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα για την 26χρονη που έπιασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά: Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν


Διαφ.

26χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο, εγκλώβισε το χέρι της στη μηχανή του κιμά και παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.



Σημειώνεται ότι αφού η νεαρή κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το cretalive. Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού της άτυχης κοπέλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, ενώ η 26χρονη εργαζόταν σε κρεοπωλείο του Ασημίου και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά. Η νεαρή κοπέλα χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λίγο μετά τις 12 και σύμφωνα με το neakriti, η 26χρονη έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Τέλος, σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί η 26χρονη μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: