«Γι'αυτό αυτοκτόνησε»: Η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσα κανείς δεν τόλμησε

January 14, 2023

«Γι’αυτό αυτοκτόνησε»: Η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσα κανείς δεν τόλμησε


Διαφ.

Η καταξιωμένη ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, δίνει συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μιλάει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις αδικοπραξίες του.



Η ηθοποιός έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, όπου βρέθηκε μετά από πρόσκληση του Σπύρου Ευαγγελάτου, το φθινόπωρο του 1970.

Από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη διαδρομή σε θέατρο, Σινεμά, Τηλεόραση. Παίζει, σκηνοθετεί, γράφει και έχει διδάξει θέατρο επί σειρά ετών σε Δραματικές Σχολές.
Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι μία καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ηθοποιός, η οποία ασχολούνταν ενεργά και με τον εθελοντισμό.
Στην συνέντευξή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είχατε δηλώσει πως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μια προσωπική αυτοκτονία. Πιστεύετε το ίδιο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

”Όχι ήταν άλλο πράγμα ο Φιλιππίδης. Ο καημένος ο Πέτρος από το μεγάλο του ψώνιο για τον εαυτό του θεωρώ πως αυτοκτόνησε. Είναι πραγματικά κρίμα άνθρωποι αξιόλογοι και ταλαντούχοι να ξεπέφτουν έτσι”.
Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της δικαιοσύνης πώς σας φάνηκαν;

«Αγαπηθήκαμε ξανά χάρη στα παιδιά μας»: Σπάει τη σιωπή της η Μυρτώ Αλικάκη για τον γάμο με τον Πέτρο Λαγούτη

”Από τη δικαιοσύνη περιμένω και δεν είμαι βιαστική γιατί έχουμε αργούς ρυθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει. Έχω πίστη στους θεσμούς και στις αξίες. Είμαι υπομονετική”.

Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου;

”Όχι δεν είχα καμία γνώση όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε. Οι ηθοποιοί στην μεγαλύτερη τους μερίδα είναι καλοί άνθρωποι, οικογενειάρχες με αξίες και με αρχές. Δεν είναι έτσι. Στο θέατρο από παλιά υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που ξέφευγαν αλλά δεν τις θεωρείς πρότυπο”.

Φωτογραφίες της Τιτίκας Στασινοπούλου:

Τιτίκα Στασινοπούλου Τιτίκα Στασινοπούλου Τιτίκα Στασινοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: