Δημήτρης Αρβανίτης: «Θέλω να κάνω ταινία τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Με έχει απατήσει σύντροφός μου»

January 14, 2023

Δημήτρης Αρβανίτης: «Θέλω να κάνω ταινία τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Με έχει απατήσει σύντροφός μου»


Διαφ.

Ο γνωστος σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» ότι θέλει να μεταφέρει στη «μικρή οθόνη» την ιστορία των νεκρών παιδιών.



Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο σκηνοθέτης μίλησε για τον γάμο και τις δηλώσεις του πως είναι ξεπερασμένος, για την απιστία και το γεγονός της επικαιρότητας που θα ήθελε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του, πως η κοινωνία είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτεί ότι θεσμός του γάμου τελείωσε, ο Δημήτρης Αρβανίτης λέει: «Ο θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε με αυτό, δεν έχει άλλο. Σαφώς και δεν θα ξαναπαντρευόμουν».

Μιλώντας για το φλερτ, την απιστία και τον έρωτα ο σκηνοθέτης αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ και τον έρωτα. Το 90% των ανθρώπων έχουν απιστήσει. Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν. Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Η φίλη μου με έχει απατήσει και της είπα μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Μαύρη μέρα για την Ελληνική Δημοσιογραφία: Νεκρός ο Κίμων Τρουπής, θρήνος στην ΕΡΤ – Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός

Κάνοντας λόγο για την τηλεοπτική επικαιρότητα και τους παρουσιαστές: «Βλέπω ότι δεν υπάρχει διαδοχή στους παρουσιαστές στην τηλεόραση, έχει παγιωθεί ένα μεγάλο μέρος των παλιών. Σημασία δεν έχει πότε θα φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, αν θα φύγει ποιος θα τον αντικαταστήσει και αν έχει την ίδια γοητεία».

Τέλος ο Δημήτρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στο έγκλημα που θα ήθελε να μεταφέρει στην τηλεόραση: «Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: