«Μπουρλότο» το Survivor All Star εξαιτίας Σπύρου Μαρτίκα: Έξαλλοι οι Μαχητές, σε «κατάσταση SOS» οι Διάσημοι

January 14, 2023

«Μπουρλότο» το Survivor All Star εξαιτίας Σπύρου Μαρτίκα: Έξαλλοι οι Μαχητές, σε «κατάσταση SOS» οι Διάσημοι



Εντάσεις ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και στον Σπύρο Μαρτίκα στο αυριανό (15/01) επεισόδιο του «Survivor All Star», σύμφωνα με το τρέιλερ.
Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν στο «Survivor All Star» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ καθώς, όπως φαίνεται στο τρέιλερ για το επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Κυριακή (15/01) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, οι «Διάσημοι» βρίσκονται «σε κατάσταση SOS» λόγω του Σπύρου Μαρτίκα.



Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο στόχαστρο των «Μαχητών», μετά την οικειοθελή αποχώρηση της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου, αφού εκείνοι ανέφεραν πως μαζί με την παίκτρια από τους «Μπλε» θα έπρεπε να είχε φύγει και ο διαγωνιζόμενος των «Κόκκινων» προκειμένου να την υποστηρίξει ψυχολογικά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε σε «δεσμεύσεις που έχει δώσει» και έτσι δικαιολόγησε την παραμονή του στο «Survivor All Star». Ακόμα, ο ίδιος μίλησε για τη στρατηγική των «Μαχητών» που έθεσαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και κατά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο τελευταίος είναι ο χειρότερος παίκτης των «Μπλε» σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το καρότσι στο χέρι, το μωρό αγκαλιά: Πανευτυχής η Συνατσάκη, η βόλτα με το 40 ημερών νεογέννητο & τους φίλους της

Αυτό προκάλεσε συγκρούσεις, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διακρίνει το λεγόμενο «νέο σχέδιο Μαρτίκα» για διάσπαση των «Μαχητών», κάτι όμως που φάνηκε να ενστερνίζεται και ο Σάκης Κατσούλης, συμπαίκτης του Σπύρου Μαρτίκα στους «Διάσημους».

Έτσι, η σχέση ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Σπύρο Μαρτίκα μυρίζει μπαρούτι αφού ο τελευταίος φαίνεται να δηλώνει στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (15/01) πως υπερασπίστηκε την επιβίωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, συντρόφου του «Survivor 4». Η Κατερίνα Δαλάκα, με τη σειρά της, χαρακτηρίζει την κατάσταση «SOS».
Όσον αφορά στο αγώνισμα, προβλέπεται ακόμα ένα ντέρμπι μεταξύ «Διάσημων» και «Μαχητών» που – πέρα από την πρώτη εβδομαδιαία ασυλία – αναμένεται να έχει και ένα γλυκό ως έπαθλο φαγητού. Στο Συμβούλιο του Νησιού, που ακολουθεί, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απασφάλισε, κατηγορώντας τους «Κόκκινους» για απρεπή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: