«Βρήκα τον άνθρωπό μου, ήθελα οικογένεια»: Η Ιωάννα Μαλέσκου σπάει 1η φορά τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη

January 15, 2023

«Βρήκα τον άνθρωπό μου, ήθελα οικογένεια»: Η Ιωάννα Μαλέσκου σπάει 1η φορά τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη



Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ιωάννα Μαλέσκου στο πλευρό του συντρόφου της, με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί.



Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, την οποία διανύει τους τελευταίους μήνες, καθώς πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια, που πριν από λίγες ημέρες με μία ανάρτηση στο Instagram, προκάλεσε την έκπληξη των διαδικτυακών της φίλων, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, μίλησε στο περιοδικό Secret και τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία το μωρό της, ενώ έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση μόνη ή με τον σύντροφό της, καθώς το ζευγάρι προτιμά να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Αυτό που θέλω να πω είναι μια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσμο που επικοινωνεί μαζί μου! Συγκινούμαι πραγματικά και που το λέω. Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που μέσα μου µεγαλώνει ένα μικρό θαύμα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά τον σύντροφό της: «Έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αυτό είναι το παν. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελματικά μπορούν να περιμένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσμο».

Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Οι δυο τους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια, στις 8 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με μία ανάρτηση στο Instagram.

Θρίλερ στη Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη




 

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για τις ευχές για την ονομαστική της εορτή, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: