«Δεν ήμασταν απλώς συνεργάτες»: Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Κατσανδρή για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη

January 15, 2023

«Δεν ήμασταν απλώς συνεργάτες»: Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Κατσανδρή για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη


Διαφ.

Για τη μεγάλη απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη εξομολογήθηκε συγκινημένη η Μαρία Κατσανδρή στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».Αναλυτικότερα, η Μαρία Κατσανδρή εξομολογήθηκε πως «μετά το “Καρέ της Ντάμας” είχα πάρα πολλές προτάσεις για ίδιους χαρακτήρες στην τηλεόραση και δεν μου αρέσει η τυποποίηση. Την φοβάμαι. Από τότε, από εκείνη τη σειρά, η απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη είναι η μεγάλη στεναχώρια. Πολλές οι καλές στιγμές αλλά η μεγάλη απώλεια είναι της Χρύσας, γιατί δεν είναι ότι ήμασταν απλώς συνεργάτες, αλλά ήμασταν φίλες».

«Πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή δεν μάθαμε ποτέ. Νομίζω ότι σε μια συνέντευξή σας είχα διαβάσει πως έχετε παντρευτεί δυο φορές, ρώτησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, Ναταλία Αργυράκη, για να απαντήσει η γνωστή ηθοποιός πως «ναι, κακώς που το είπα και αυτό. Το θέμα δεν είναι η προσωπική ζωή του καθενός μας και οφείλει να είναι και μυστική. Το θέμα είναι να μάθουμε πώς σκέφτεται ο άλλος», ανέφερε η Μαρία Κατσανδρή για την προσωπική της ζωή.
 

Θρίλερ στη Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

«Η δεκαετία του ’80 σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές πολιτικές αλλά σηματοδοτεί και μια αρχή ασυδοσίας. Ξαφνικά όλοι πήραν Cayenne, Range Rover και σπίτια. Καλά έκαναν οι άνθρωποι αλλά ήταν ένα πράγμα ψεύτικο. Αν δούλευες τότε στην τηλεόραση πολύ, μπορούσες να πάρεις ένα σπίτι, βεβαίως. Και γω από το “Καρέ της Ντάμας” ξεχρέωσα την εφορία μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Κατσανδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: